• Postikulut 4,90€, yli 50€ tilaukset 0€
  • Postikulut 4,90€, yli 50€ tilaukset 0€

Meimin tarina

Meimi versoo vanhasta omenapuusta, joka arvokkaana seisoo talomme edessä. Vanhat oksat kaartuvat painovoimaa uhmaten liki maahan saakka. Toukokuun ihanine kukkineen ja mehukkaine syysomenoineen se jaksaa ilahduttaa meitä.

Eräänä talvena lumimyräkän jälkeen sen rungosta repesi monta suurta oksaa. Korjasin oksat huolellisesti talteen kuivamaan samalla miettien mitähän niistä voisi tehdä. Kesän vaihtuessa syksyyn olin työskennellyt ahkerasti korujen parissa. Pohdiskellessäni materiaalivalintoja mieleeni pulpahti idea käyttää omenapuunoksista sahattuja kiekkoja korujen pohjana.

Yksi ajatus johti toiseen, toinen kokeilu kolmanteen ...ja niin ensimmäiset Meimi design- korut vuonna 2015 olivat omenapuusta valmistettuja.

Sittemmin materiaali on vaihtunut laserleikattuihin koivuvaneripohjiin ja koruissa olen erikoistunut tsemppaaviin tekstikoruihin.

Meimi -nimi kääntyi sanoista May (toukokuu) ja Minna.

Tekstiilialan koulutuksen saaneena olen valmistanut tuotteita lasten neuleita aina pellavaisiin sisustustekstiileihin. Nyt käsintehdyt korut ovat vallanneet sydämeni. Toivottavasti pidät niistä yhtä paljon kuin minä rakastan tehdä niitä!

Meimin tarina jatkuu nyt myös sisustuskylteissä ja pussukoissa...

Ystävällisin terveisin,

Minna